Letar du efter ett ställe där du kan bo när du är på Öland? Behöver du lokaler för konferens med företaget? Eller du kanske planerar ett event och vet inte var du ska ha det? Du kanske ska gifta dig och vill ha bröllopet på en genuin och varm gård? Då är du hjärtligt välkommen till oss på Eksgården. Vår gård besöks varje år av flera olika anledningar. Det kan vara företag som ska ha kickoff eller konferens. Det är även vanligt att familjer bor här när de är på semester på ön. Oavsett vad du vill ha ut av din vistelse så har vi något som passar. Hela gården är handikappanpassad för den som har behov av det.

På gården har vi, förutom en stor anläggning med boende, även en hantverksbod och galleri. Restaurangen serverar både gourmet och husmanskost beroende på vad ni är sugna på. För den som är intresserad av konst finns det ett konstmuseum alldeles i närheten av gården.

Våra rum

För att leva upp till en hög standard har hela gården, inkluderat alla rum, renoverats till modern standard. Du hittar alltid hygienartiklar, sänglinne och frotté i våra boende. Antingen kan man boka ett dubbelrum med eget badrum eller dubbelrum med delat badrum.

  • Incheckning sker från klockan 13:00.
  • Frukost serveras från klockan 07:30 till 09:00
  • Utcheckning sker innan klockan 12:00

Priser

Dubbelrum med eget badrum = 1.500 kronor. Inklusive frukost.

Dubbelrum med gemensamt badrum = 1.050 kronor. Inklusive frukost.

4-bäddslägenhet/hus = 2.050 per natt. Inklusive frukost = 2.200.

6-bäddslägenhet/hus = 2.450 per natt. Inklusive frukost = 2.600.

Husen / lägenheter har alltid handdukar, sänglinne och hygienartiklar inkluderat i priset. Det finns även möjlighet att välja till städning. Bokar ni 3 eller fler nätter i en lägenhet så ingår städning efter ni checkat ut.