Är det dags att samla ihop företaget för konferens? I så fall är ni varmt välkomna till oss på Eksgården!

Vad är konferens?

På Wikipedia står följande information om vad en konferens är: ” En konferens är en väl förberedd större sammankomst för föredrag och diskussioner. Sammankomsterna ger också möjlighet till att möta kolleger och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen.”

Det är alltså företag som träffas för att diskutera eller umgås utanför den ordinarie arbetstiden. Det kan vara att flera företag träffas för att föra diskussioner eller dela med sig av erfarenheter, men det kan även handla om enskilda företag utan externa gäster. Många gånger är det ett bra tillfälle att optimera den dagliga verksamheten.

Konferens är något som ofta arrangeras på särskilda konferensanläggningar men det kan även förekomma på hotell eller någonstans där det helt enkelt finns stora lokaler.

Eksgården och konferenser: vad vi erbjuder ert företag

Det finns flera olika fördelar med att hålla konferens hos oss på Eksgården. Vi är vana vid stora sammankomster och fixar allt så att företaget slipper det. Dagarna utformas efter hur ni vill ha det men ett vanligt schema kan se ut så här:

  • Ankomst på förmiddag: Mingel med lätt fika och dryck.
  • Förmiddagen: Aktiviteter som ni på företaget anordnar.
  • Lunch: Vi bjuder er på lunch i vår restaurang eller om ni vill ha picknick i naturen.
  • Eftermiddag: Aktiviteter som ni på företaget anordnar. Pauser med dryck och fika erbjuds.
  • Middag: I restaurangen serverar vi middag. Vi lagar det ni beställer oavsett om det är husmanskost eller gourmet.

Efterföljande dag planeras så som ni vill beroende på hur länge ni vill stanna. Vi erbjuder däremot alltid fika under era pauser samt frukost, lunch och middag. Vill ni ha kvällsmat eller andra tjänster går det även att anordna.